Galsai Dániel

Vélemény és vita

A függő függetlenek

Fricska. Szegény Kárász Róbert! Őszintén mondom, valahol sajnálom az ATV műsorvezetőjét, sok esztendő után kegyetlen lehet szembesülni a balliberális „sokszínűség” valóságával

Az történt, hogy a nevezett kolléga részt vett Orbán Viktor évértékelőjén, sőt – horribile dictu! – az első sorban ült, ahogy ezt a 444 éles szemű tollnokai ki is oknyomozták. Azóta kész vesszőfutás Róbert élete: a haladár, toleráns média üti-vágja, a csatorna vezetője raportra hívta, meg kellett ígérnie, hogy efféle bűnt többé nem követ el.

Ez egy jó harmincéves hitványság sokadik lelepleződése. Azóta nyomják a „független sajtó” mítoszát, átkozzák azokat, akik az elveikhez hűek maradtak. Eközben Kálmán Olga Simicska nyaloncává, a DK vezető politikusává vált, Simon András és Péterfi Judit Márki-Zay kommunikációs gyógypedagógusává avanzsált. Kárász Róbert most nézhet szembe a liberális paranccsal: akkor lehetsz független, ha azt hazudod, és közben teljesen függetleníted magad a függetlenségtől!

Kapcsolódó írásaink

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

A költészet mint zaj

Ā„Hallani zajt, / Hangos kacajt, / Szidalmat is, épületest, / Rohadt beszédekkel vegyest.” – olvasom Arany János A hegedű című, kevésbé ismert „víg legendájából”

Szarka László Csaba

Szarka László Csaba

Fertő 2.0

ĀA tudósoknak, bármelyik oldalhoz tartoznak is, abban kellene példát mutatniuk a politikusok számára, hogyan lehet a vitákat szakmai síkra terelni