Galsai Dániel

Vélemény és vita

Prókátor

Fricska. Ezúttal egy hosszú idézet kevés kommentárral Puzsér Róberttől. Mert miképpen a vízcseppben az óceán, benne van az ellenzéki értelmiség teljes meghasonlottsága, dühe és reménytelensége!

„Márki-Zay Péter az egyetlen esély, amit igenis meg kell játszani. (…) Nos, az a tény, hogy Márki-Zay Péter öntörvényű, meg az a tény, hogy nem könnyen köt kompromisszumot az ellenzék politikai szereplőivel, az én szememben épp az alkalmasságának a jele. (…) Nem tagadom, hogy engem is zavar Márki-Zay Péter neoliberalizmusa és piacfetisizmusa, bár én ezt nem lelketlen doktrinerségnek, hanem a regionális normáktól eltérő szocializáltságnak látom.”

Puzsérról tudjuk, hogy egy doktriner anarchista, aki másodvonalbeli celebek lejáratásával keresi a betevőjét. Masszív kormánygyűlölő, de önmagán kívül nagyjából mindenkit utál. A teljes nihilből most úgy menekül, hogy a dilettánst védelmezi, a kompromisszumképtelent emelné trónra. Robi, te vagy az „összefogás” éles kontúrú tükörképe!

Kapcsolódó írásaink

Héjjas István

Héjjas István

Klímahisztéria, avagy a pánikkeltés pszichológiája

ĀA klímaváltozással kapcsolatos aggodalom ugyanis szorongást, depressziót, reménytelenséget válthat ki, és ezek olyan súlyos következményekkel járhatnak, mint amilyen a poszttraumás stressz szindróma (PTSD) vagy az öngyilkossági késztetés.

Köpeczi Bócz Edit

Köpeczi Bócz Edit

Tiltakozás

ĀA Száműzött Bíboros Hercegprímás Emlékét Őrző Alapítvány részéről tiltakozunk Karácsony Gergely Budapest főpolgármester kereszténységet gúnyoló kijelentése ellen