Galsai Dániel

Vélemény és vita

Az önimádat sara

Fricska. Figyelmeztető sztrájkot tartottak pedagógusok hétfő reggel: két órára állt le a tanítás az érintett iskolákban

A sztrájkot a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és Pedagógus Szakszervezet (PSZ) hirdette meg közösen. Amikor ezen sorokat írom, még nem tudom, mennyien vettek részt a nagy felhorgadáson. Az előzetes várakozások alapján kevesen. De azt tudom, hogy a szervezők Márki-Zay Péter kék szalagját ajánlották viselni a tüntetőknek.

Továbbá hogy a jeles szervezetek nagyjából a pedagógusok egy százalékát képviselik, annyi tagjuk van. Ettől persze még lehet némileg nagyobb cirkuszt csinálni. Így működik a ballib rendszer: az alig titkoltan DK-s szakszervezetek a népfelséget ígérik, az apró töredék üvölt, az elmúlt évek béremelései elfelejtve, aki nem emlékszik a szoclib ámokfutásra, az a célközönség!

Ezt hívják katasztrófapolitikának: a ballib értelmiség teljes szellemi trónfosztása. Rémes alakok próbálják eladni a semmit. A történet sok mindent elmond.

Kapcsolódó írásaink

Szarka László Csaba

Szarka László Csaba

Fertő

ĀFertő-beruházás tehát a „művelje és őrizze” szemléletben fogant. Ami kétségkívül ellentétben van a mai mélyzöld irányzat világfelforgató célkitűzéseivel. Nevezetesen azzal, hogy szerintük az ember tűnjön el a természetből

Csizmadia László

Csizmadia László

Böszme és a csirkefarhát

ĀA magyar emberek nagy többsége tudja, ha tisztességesen elvégzi munkáját, eleget tesz alapvető kötelezettségének. Eltartja családját, adózik, miközben lehetősége van egyéni törekvéseinek kielégítésére

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom