Galsai Dániel

Vélemény és vita

Nooormális?

Fricska. Ahogy telik-múlik az idő, Márki-Zayról lassan már azt is elhinném, hogy börtönbe zárná azokat, akik a túrós csuszát tepertővel eszik

A minden kontrollját elvesztett eszement ezúttal Londonban házalt (egykori vigécként ez számára testhezálló munka lehetett), és az ott dolgozó magyarokat a következővel sokkolta: „Péterfi Juditot, amikor Simon Andrással felkerestük, azt mondta, jön, mindent eldob. A kommunikációs vezetőm, Simon András egy tapasztalt vezető, és ő is felajánlotta a segítségét (…) Ez egy majdnem vallásos élmény.(…) Meg persze mindenki, aki itt ül, annak van kettő, öt, tíz magyar rokona. Olyan is van, aki a Fideszre szavaz. Most ne mondjam azt, hogy normális?!”

Az ATV-ből elszármazott ápolói lassan teljesen megőszülnek elmebajai hallatán, most éppen az Angliában élő magyarok hozzátartozóit hülyézte le. Kikbe nem rúgott még bele ez a szellemi fekete lyuk? „Nooormális vagy, Margit?” – így szólt Laár András legendás mondata az abszurd humor világából.

Kapcsolódó írásaink

Nagy Ervin

Nagy Ervin

Bikaborjak árulása

ĀÖtéves a NOlimpia Mozgalom, Fekete-Győr szerint öt éve kezdték meg a rendszer lebontását. Vagy inkább a magyarság elárulását?

László Tamás

László Tamás

Jelentés a Magyar Zene Házából

ĀMár átadás előtt sokan sétáltak a Magyar Zene Háza mellett, a kerítésen át súrolva érdeklődő, csodálkozó pillantásokkal