Galsai Dániel

Vélemény és vita

A kísértet

Fricska. „Pontosan tudjuk, hogy Soros-bérencek nincsenek, és nem is voltak!” – írja a rettenetes, az SZDSZ borzalmas, kirekesztő szellemét őrizgető Vásárhelyi Mária

Azt is hozzáteszi a teljesen legális papírokkal rendelkező, ellenőrizhető, letelepedési kötvénnyel bíró emberek kapcsán: „Hogy gennyesre keresse a klientúrája magát ezeknek a kétes egzisztenciáknak a kétes úton szerzett vagyonából.” Mondja ezt ő, aki Karigeri uralomra jutása óta – tökéletes laikusként – a kevés konzervatív vezetésű fővárosi teátrum egyike, a József Attila Színház felügyelőbizottságában keresi gennyesre magát.

Aki nem hülye, pontosan tudja, milyen leveleket írt Gyuri bácsi az illegális migránsok védelmében, hány EP-képviselő, újságíró szerepel a „baráti” listáján, igen szép pénzekért. A szociológus asszony nem téved, hanem tudatosan hazudik. Rögeszméi a lényének lényegei. Az SZDSZ kísértete, amely most Karácsonyban és Gyurcsányban él tovább.

Kapcsolódó írásaink

Nagy Dóra

Nagy Dóra

Csak illúzió

ĀA hétvégén végre sikerült nem teljes egészében munkával tölteni a napokat, és kicsit kimozdultunk

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom