Galsai Dániel

Vélemény és vita

Nooormális?

Fricska. Megkerülhetetlen a baloldali előválasztás hülyeségcunamija. Íme legújabb gyűjteményem, a teljesség igénye nélkül

Mellár Tamás – Karigeri pártja, a Párbeszéd frakciójában ücsörgő képviselő – a közvélemény-kutatókat kárhoztatja: „Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy ki rendelte és ki fizette ki a közvélemény-kutatást?” Vagyis ott tartunk, hogy a ballib főpolgi ballib társa a ballib médiát és kutatókat vádolja csalfasággal! Időközben Márki-Zay Karácsonyt savazza, hogy ötszázmilliót szórt el a kampányára.

Ami nagyjából igaz is, de nem ők akartak még két napja közösen miniszterelnökök lenni? Továbbá Karácsony hirtelen soron kívüli vitára hívná Dobrevet és Márki-Zayt – csak tudnám, mi a fészkes fenéről, mivel a hivatalos viták is unalomba fulladtak. Az örök „független” Tamás Gáspár Miklós szerint ez a „polgári politika”, de hozzátette: „Hát persze hogy Karácsony és Márki-Zay trükközik, hála Istennek nem sikerült nekik.” Most komolyan, ezek normálisak?

Kapcsolódó írásaink

Kondor Katalin

Kondor Katalin

Üstökösre várva

ĀAkár akarja az ember, akár nem, elérik a hírek, a bulvárhírek is. Ez utóbbiak tartalmát, valóságát, igazságát nem könnyű, néha meg egyenesen lehetetlen ellenőrizni

Nagy Dóra

Nagy Dóra

Az előválasztás margójára

ĀAzt hiszem, bőven adtam időt az előválasztást lebonyolító „szakembereknek”, hogy biztosak legyenek abban, kit akarnak kihozni „győztesnek”