Galsai Dániel

Vélemény és vita

Ajándék

Fricska. Tantermekkel, kollégiumi szobákkal, próbateremmel segíti a Közép Európai Egyetem (CEU) a Színház- és Filmművészeti Egyetemet elhagyó diákoknak képzést indító Freeszfe Egyesületet – írja nagy boldogan a Telex

Osztozom a balliberális hírharsona örömködésében. Elvégre az eset bizonyítja, hogy Magyarország  a parttalan szabadság hazája. Másképpen hogy tudna egy olyan egyetem tanodai infrastruktúrát ajándékozni egy másiknak, amelyik elvben már nincs is, mert elűzte, beszántotta a gaz Orbán-kormány?! A gáláns ajánlat értékét növeli, hogy a jeles egylet nem is adhat ki hivatalos diplomát.

Majd meglátjuk  mekkora az érdeklődés a múlt értékeit és szakmaiságát a jelennel ötvöző oktatásnak, és ki lesz kíváncsi néhány hitbizományos szobaszínház stúdiumára. A CEU pedig majd csak ellesz valahogy a maradék ingatlanokban, teljesen megszüntetve.

Kapcsolódó írásaink

Nagy Dóra

Nagy Dóra

Távirányítás

ĀElindult az aláírásokra való vadászat az ellenzéki előválasztósdinak nevezett Gyurcsány-show-ban

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom