Dippold Pál

Vélemény és vita

Zakatolnak

Hangosan zakatol a baloldali gyűlöletgépezet, akárcsak az elvtársak ötven évvel ezelőtt, félig vagy egészen berúgva egy-egy pártfejlesztő kiránduláson

álláspont

Egymásba kapaszkodva, hegyek között, völgyek között. Az a vonat, szerencsére, nem mindegyiküket vitte el a célállomásig. Néhányuknak azonban sikerült átfestenie magát, köztünk vannak.

Propagandájuk, annak módszerei és technikája velünk maradtak. Ma, amikor a harmadjára kétharmados többségű konzervatív erők vezetik az országot és szolgálják az élet kultúráját, a baloldal megmaradt annak, ami volt: ők a halál kultúrájának fullajtárjai. A tagadás, a nem harcosai. Összenőttek azokkal, akikkel mindig is összetartoztak. A liberális szájkaratebajnokok ugyanis mára egyértelművé tették, hogy romboló eszméik megegyeznek a kommunista ideológiával. Az anyagi világ kizárólagos elsőbbsége a szellemi értékek felett, az élj a mának! felszólítás ráerőszakolása mindenkire, a fogyassz és dobd el!  gyakorlata működteti ezt az életellenes szerkezetet.

Az emberi társadalmakat több ezer éven át megtartó hagyományos értékek útjában állnak ennek a világfelzabáló, lelketlen siserahadnak. Nem csoda tehát, ha a pusztulás kultúrájának figurái mindent ki akarnak irtani környezetükben, ami az emberi lét pillanatnyi érdekein, anyagi szükségletei azonnali kielégítésén túlmutat.

Orbán Viktor nemrég bejelentette, hogy Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családügyekkel foglalkozó államtitkára október elsejétől tárca nélküli miniszter lesz. A kormányfő indoka: annak érdekében, hogy a családok életszínvonalát meg tudják védeni, Novák Katalin hatásköreit és lehetőségeit meg kell növelni. A baloldali pártsajtó, a materializmus kommunikációs vitézei mintha központi utasításra léptek volna, a következő címekkel adtak hangot véleményüknek: „Novák Katalin életszínvonalát biztos megvédi a miniszteri fizetés, Nagyot nőhet Novák Katalin fizetése, Félmilliós fizetésemeléssel kezd a családok életszínvonalát védelmező Novák Katalin, Elsőként Novák Katalin családjának életszínvonalát védhetik meg akár félmil­liós fizetésemeléssel, Családbarát kormány: Novák Katalin havi félmilliós fizetésemelést kap”.

A sajtó- és véleményszabadság lábbal tiprásáról és Fidesz-diktatúráról sipákoló libernyákok első reakciója tehát megmutatta, hogy miként építenek a legalantasabb emberi tulajdonságokra: az irigységre, a pénzsóvárságra és az anyagi javak mindenhatóságának zsigerekbe beépített hatására. A balliberális lakájmédia pontosan tudja, hogy Novák Katalin kinevezése nem erről szól. Minden normális közösségben, ha valakit a korábbinál magasabb, több feladattal, még nagyobb felelősséggel járó munkakörbe emelnek, természetes a fizetésének emelése is.

A halál kultúrájának propagandistái előszedik az irigység hívószavait, azt sugallván, megint a kivált­ságosok, főleg az új miniszter járhat csak jobban – anyagilag. Hogy aztán Novák Katalin személyesen – háromgyermekes anyaként – és a Fidesz-kormány tisztviselőjeként mennyi mindent tett a magyar családokért, tekintet nélkül azok pártpreferenciáira, az nem számít. A magyar családok gyarapodását segítő rendelkezéseknél nem érdekes, ha valaki ilyen vagy olyan oldali.

Fanyalognak a mindenkori pénzesőlesők, pedig éppen­séggel nekik is bőven juthatna a magyar családtámogatásokból. Csak hát a jelek szerint ők éppenséggel nem ezt akarják. Nem kell nekik az egészségesen gyarapodó magyar nemzet. Ők nemzetköziek. Európa és a kereszténység felszámolása, a migránsok betele­pítése mellé álltak. A józanul gondolkodó magyarok többsége pedig nem ezt akarja.

(A szerző lapszerkesztő)

Kapcsolódó írásaink

Kondor Katalin

Kondor Katalin

Gyurcsány, a fenyegetőbajnok

ĀMég mindig nincs új a nap alatt. Legalábbis ami Gyurcsány úr, a bukott kormányfő magatartását illeti

Kiss Antal

Kiss Antal

A Momentum és a kútmérgezés szabadsága

ĀKedves kútmérgezett, megtévesztett momentumisták! A lelkiismeretet nem szabályozza törvény, így a cselekvés szabad területe. Ne próbáljátok meg elvenni senkitől, elég, ha magatokat megfosztottátok tőle

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom