Galsai Dániel

Vélemény és vita

Eredményjelző tábla

Fricska. Minden aggódó zöld–fehér rajongót megnyugtatok: a hivatalos adatok szerint a Fradi futballcsapata megnyerte a bajnokságot!

Mindezt csak azért teszem közzé, mert tavaly már volt egy eset, amikor a liberális–baloldali média megpróbálta bebizonyítani, hogy igazából nem az nyer, aki toronymagasan az élen végez, hanem össze kell számolni a mögötte kullogókat, így azoké lesz a diadal. Valami hasonló jelenség most is fellelhető a fent nevezett orgánumokban, a B1 blogon például ez olvasható: „Vereséggel ér föl a Fidesz győzelme… Csak 13 mandátumot szereztek, ami semmivel sem jobb, mint az öt évvel ezelőtti.” Egy sportrajongó természetesen pontosan tudja, hogy a 13 éppen eggyel több, mint a 12, de végül is az ostobasághoz nem kell jogosítvány. És „Nem Gyurcsányné” Klára is megcsillogtatta, amije van: „Orbánnak rémálom lehet ez a mai este.” Nyugalom, Magyarország! A Fradi bajnok. A számok nem hazudnak. A sanyarú rögeszme azokon sem segít, akik föl voltak mentve tornából, és gyűlölik a valóságot.

Kapcsolódó írásaink

Vitéz Ferenc

Vitéz Ferenc

A Hősiesség Könyve

ĀIsmerünk mitológiai, mesei, irodalmi és történelmi hősöket. Vannak névtelen hősök, másokra évezredekig emlékezünk

Petrin László

Petrin László

Akié a föld, azé az ország!

ĀBrüsszel a külföldi spekulánsok érdekében megtámadta a magyar földtörvényt az európai unió bíróságán

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom