Sport

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a Nagyerdei Stadion

A megállapodással újabb mérföldkőhöz értünk

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank, a DVSC Futball Zrt. és a Debreceni VSC labdarúgócsapatának otthont adó Nagyerdei Stadiont üzemeltető DNS Kft., amelynek értelmében az MBH Bank Private Banking üzletágának arculati elemeit viselik majd a létesítmény belső VIP-terei.

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a Nagyerdei Stadion
Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a Nagyerdei Stadion
Fotó: Dvsc.hu

„A megállapodással újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen a sport iránt elkötelezett nagyvállalatként szívügyünk, hogy gazdasági szerepünk mellett olyan értékeket teremthessünk, amelyekkel aktívan hozzájárulhatunk a közösségi összetartozás erősítéséhez. Külön öröm, hogy támogathatjuk a debreceni stadiont és ezáltal a DVSC-t is, hiszen ez a stadion nem csupán egy sportlétesítmény, hanem olyan multifunkcionális központ, amelyben a sport, a kultúra és a szórakozás kapcsolódik össze” – idézte a klub MTI-hez eljuttatott közleménye Puskás Andrást, az MBH Bank vezérigazgató-helyettesét, aki szerint a privátbanki szolgáltatás legfontosabb alappillérei a személyesség és az exkluzivitás, és ugyanezt az élményt szeretnék átadni az idén tízéves stadion látogatóinak is.

Páll László, a DNS Kft. ügyvezetője és Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője arról beszélt, megtiszteltetésnek veszik, hogy a minőségi banki szolgáltatásokkal rendelkező hitelintézet érdemesnek tartja a stadiont arra, hogy exkluzív privátbanki szolgáltatásainak portfólióját erősítse a létesítményben történő „aktív és figyelemreméltó megjelenéssel”.

Az MBH Bank évek óta elkötelezett a sport támogatása mellett, támogatja a labdarúgást, az úszást, a kerékpározást és más egyéb olyan sportágakat, amelyek kiemelten fontosak a hazai sportéletben. Emellett a bank stratégiai partnerségben áll a Magyar Olimpiai Bizottsággal is – áll a közleményben.

Kapcsolódó írásaink