Sport

A Black Sabbath alapító basszusgitárosa is üzent Varga Barnabásnak

Sportolók mellett egy világhírű heavymetal-zenész is mielőbbi gyógyulást kívánt a sérült magyar csatárnak

A közösségi oldalakon rengetegen kívántak jobbulást az arccsonttörést és agyrázkódást szenvedett magyar válogatott támadónak. A Bundesligából is üzenetek neki, egy angol focista is aggódik érte, sőt egy heavymetal-zenész is bízik a csatár gyors felépülésében – írja a a kemma.hu nyomán a beol.hu.

A Black Sabbath alapító basszusgitárosa is üzent Varga Barnabásnak
Geezer Butler (balra) gratulált a győzelemhez a magyar csapatnak, és Vargának gyors felépülést kívánt
Fotó: Getty Images via AFP/Kevin Winter és dpa Picture-Alliance via AFP/Tom Weller

A Black Sabbath alapító basszusgitárosa, Geezer Butler üzent vasárnap este a magyar válogatott focistának, aki az EB-n Angus Gunn skót kapussal ütközött és utána eszméletét vesztette. Azóta már tudjuk, hogy az arccsontja tört el, és már meg is műtötték.

Geezer Butler, Ozzy Osborne zenésztársa az X-en a skótokat is méltatta, de követői szerint a skótok lélektelenül játszottak, és nagyon kevés kapura lövésük volt. A Black Sabbath alapítója gratulált a győzelemhez a magyar csapatnak, és Vargának gyors felépülést kívánt.

Angus Gunn, a skót kapus megkönnyebbülését fejezte ki, hogy a magyar csatár állapota stabil. Azt írta, reméli, hogy találkoznak még a pályán, és ő is jobbulást kívánt Vargának.

A német Wolfsburg focicsapata együttérzését és jókívánságait imádkozó emotikonnal fejezte ki a világhálón. Dárdai Bence épp a közelmúltban igazolt hozzájuk, viszont bátyja, Márton a magyar keret tagja.

A Borussia Dortmund is üzent Vargának. A „horrorsérülés” után gyors felépülést kívántak a magyar játékosnak.

Kapcsolódó írásaink