Sport

Szívhez szóló húsvéti üzenet Marco Rossitól

Közösségi oldalán üzent a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

Megható üzenetet osztott meg Facebook-oldalán Marco Rossi – írja a Mandiner.

Szívhez szóló húsvéti üzenet Marco Rossitól
Marco Rossi közösségi oldalán köszöntötte a szurkolókat Húsvét ünnepén
Fotó: MH archív/Purger Tamás

A nemzeti csapat két győzelemmel kezdte a 2024-es évet, előbb Törökország, majd Koszovó együttesét győzte le a telt házas Puskás Arénában.

„Teljes szívemből köszönöm fantasztikus szurkolóinknak, vagyis Nektek, a hihetetlen támogatást! Áldott Húsvétot kívánok mindannyiótoknak, kedves barátaim! Remélem, hogy kellemesen töltitek családotok és barátaitok körében!” – írta közösségi oldalán a szövetségi kapitány.

Objektum doboz

Mint ismert, a válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik közönségtalálkozót szervez az Európa-bajnokság előtt. A középpályás által szervezett eseményt május 30-án a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg.

A nemzeti csapat legközelebb június 4-én Írországban lép pályára felkészülési mérkőzésen, majd négy nappal később Debrecenben fogadja Izraelt. Ezt követően kezdődik a németországi Európa-bajnokság, amelyen sorrendben Svájc, Németország és Skócia legjobbjai várnak Szoboszlaiékra.

Kapcsolódó írásaink

Marco Rossi: Szenvedős volt ez a mérkőzés

ĀMéltatta Szalai Attilát, aki „remekül fedezte” a rivális hórihorgas csatárát, illetve a szünetben becserélt Schäfer Andrást is, akire már 17 évesen felfigyelt az MTK-ban, amikor még „messze volt a válogatottól”