Sport

Újabb fordulat Milák Kristóf pályafutásában

Könnyedén gyűjthetett volna újabb világbajnoki címeket

Sajtóhírek szerint Milák Kristóf visszatért a medencés edzésekhez és ha hinni lehet a beszámolóknak, akkor a párizsi olimpiát is megcélozza – írta meg az Origo.

Újabb fordulat Milák Kristóf pályafutásában
Milák Kristóf
Fotó: MH archív/Purger Tamás

A jelenleg is zajló dohai vizes-világbajnokág kapcsán láthattuk, hogy Milák Kristóf könnyedén gyűjthetett volna újabb világbajnoki címeket, de azt a versenyt még kihagyta. Pár hete mindenki azt gondola, hogy az olimpiával is így lesz, de most mégsem kizárt, hogy a párizsi olimpiát megcélozza, ugyanis az Index arról ír, hogy a Duna Arénában készül Milák, ráadásul az informátorok szerint a formája is biztató.

A 24 éves klasszis, aki Tokióban olimpiai bajnok lett 200 pillangón, könnyen lehet, hogy megpróbál címet védeni, ugyanis a hírek szerint a több hónapos szünet ellenére extra képességeinek és kivételes adottságainak megfelelően máris jól úszik. Hivatalos bejelentés továbbra sem érkezett Milákról, mindössze szemtanúk beszámolója alapján jelenthető ki, hogy újra medencében edz a világcsúcstartó, aki legutóbb a tavaly áprilisi kaposvári országos bajnokságon versenyzett.

Kapcsolódó írásaink