Sport

Megviccelte a bírót a török focista, piros lapot kapott érte + VIDEÓ

Meglehetősen bizarr jelenettel zárult a török másodosztályú Genclerbirligi és a Sakaryaspor mérkőzése

Meglehetősen bizarr jelenettel zárult a török másodosztályú Genclerbirligi és a Sakaryaspor mérkőzése, ugyanis miután Ilker Yasin Avci játékvezető lefújta a találkozót, még az egyik játékosnak sikerült megsértenie a bíró önérzetét azzal, hogy nem fogott vele kezet – írja az Origo.

Megviccelte a bírót a török focista, piros lapot kapott érte + VIDEÓ
Képünk illusztráció
Fotó: GLYN KIRK / AFP

A Genclerbirligi 3–1-es győzelme után a Sakaryaspor futballistája, Murat Cem Akpinar látszólag kezet akart fogni a játékvezetővel a meccs végén, ám amikor a török bíró ezt észrevette és viszonozni próbálta, akkor a játékos hirtelen meggondolta magát, elvette a kezét, és a játékoskijáró felé indult.

A Trabzonspor kölcsönjátékosának megmozdulása alaposan feldühítette a játékvezetőt, aki azonnal előhúzott egy sárga lapot a zsebéből, ám Akpinar teljesen figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetést, és semmitől sem zavartatva tovább sétált.

Objektum doboz

Akpinarnak azonban volt már egy sárga lapja, amit reklamálásért kapott a meccsen, így a lefújás után kapott második sárga lappal kiállította a játékvezető. A közösségi médiában megoszlanak a vélemények arról, hogy a bíró jogosan adott e sárga lapot, vagy csak túlreagálta az esetet.

Kapcsolódó írásaink