Sport

Válogatott: fontos szurkolói információ

Az MLSZ közleményt adott ki az Európa-bajnokságra való jegyvásárlás menetéről, valamint felhívta a szurkolók figyelmét arra, hogy csak és kizárólag az UEFA oldalán vásároljanak jegyet, különben könnyen csalás áldozatai lehetnek olvasható a Sportal.blikk.hu-n megjelent írásban.

Válogatott: fontos szurkolói információ
A győztes magyar válogatott tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában a G csoportban játszott Magyarország–Montenegró-mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3–1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mivel a magyar labdarúgó válogatott kijutott az Európa-bajnokságra, a magyar szurkolók nagyobb számban igényelhetnek jegyet a mieink Európa-bajnoki mérkőzéseire. A 2024. júniusában rajtoló németországi kontinenstorna csoportbeosztását december 2-án szombaton sorsolják, ezt követően, december 4-én nyílik meg az UEFA jegyigénylési felülete.

Az MLSZ felhívja a figyelmet arra, hogy fontos, hogy a magyar szurkolók regisztráljanak az uefa.com/euro2024/ticketing oldalon, jelentkezzenek be és jelöljék be, hogy a magyar válogatottnak szurkolnak, ezt követően tudnak jegyet igényelni a magyar válogatott Eb-mérkőzéseire.

December 4-től kezdve közel egy hétig, december 12-ig lesz lehetőség a jegyigénylésre, aki erről lemaradt, nagyon kicsi eséllyel juthat belépőhöz. A magyar szövetség kiemelte, a folyamatot kizárólag az UEFA koordinálja, más platformokon nem is lehet jegyekhez jutni, ettől az MLSZ is óva int, hiszen könnyen csalás áldozatává válnak, akik máshol próbálnak jegyeket vásárolni.

Az UEFA oldalán egy ember összesen négy jegyet igényelhet a fentebb megadott időszakban, majd az UEFA sorsolással dönti el, hogy az igénylők közül ki válhat jegytulajdonossá. Amennyiben egy igénylő sikerrel jár a sorsoláson – erről az UEFA emailben értesíti –, az igényelt jegyeket ki kell fizetnie, ha ezt nem teszi meg a megadott határidőn belül, az igénylése automatikusan törlődik, derül ki az európai szövetség oldaláról.

Kapcsolódó írásaink