Sport

Viszik vagy marad? - Varga Barnabás iránt nagy az érdeklődés

Paunoch Péter játékosügynök arról számolt be, hogy rengeteg megkeresést kapott a magyar labdarúgó-válogatott és a Ferencváros csatára, Varga Barnabás kapcsán

"Varga Barnabás 2023-as teljesítménye után nem csodálkozom, hogy rengetegen kerestek Ázsiától Európán át Amerikáig. Jelenleg azonban nincs aktualitása a csapatváltásnak, mert jól érzi magát a Ferencvárosban" - közölte az M1 aktuális csatornának szerdán adott interjúban a támadó menedzsere.

Viszik vagy marad? - Varga Barnabás iránt nagy az érdeklődés
Varga Barnabás jogosan reklamál egy szabálytalanság okán
Fotó: MH/Purger Tamás

Annak kapcsán, hogy az Európa-bajnokságra kijutott nemzeti együttes több kulcsjátékosa jelenleg alig, vagy egyáltalán nem kap játéklehetőséget, úgy fogalmazott: minden eset más.

"Szalai Attila nyáron a világ egyik legerősebb bajnokságába igazolt. Az, hogy most nem játszik, nem jelenti azt, hogy a későbbiekben sem fog. Szerintem a beilleszkedéshez legalább fél évre szükség van" - mondta a játékosügynök a Hoffenheim légiósa kapcsán.

Paunoch viszont úgy vélte, a többi hasonló problémával küzdő válogatott labdarúgó esete annyiban más, hogy ők már régebb óta szerepelnek a csapatukban, ezért ilyen helyzetben mindenképpen megoldást kell találni arra, hogy új klubba igazoljanak.

Kapcsolódó írásaink