Sport

Ő szoríthatja ki Szoboszlai Dominikot a Liverpoolból

Jürgen Klopp irányításával a Pool szakmai stábja már a téli erősítéseken töri a fejét

Nem meglepő, hogy a Mersey-parti gárda folyamatosan figyeli a tehetségeket, ennek köszönhető, hogy az utóbbi két évben számos fiatal labdarúgó érkezett a Liverpoolhoz, elég, ha csak a kolumbiai Luís Diazra, a holland Cody Gakpóra és Ryan Gravenberchre, no, és természetesen Szoboszlai Dominikra gondolunk – írta a Mandiner.

Ő szoríthatja ki Szoboszlai Dominikot a Liverpoolból
Ezequiel Fernández
Fotó: NurPhoto via AFP/Matías Baglietto

A téli átigazolási szezon közeledtével egyre több forrás erősíti meg, hogy a Pool játékosmegfigyelői hálózata kivetette a hálóját a Boca Juniors ifjú tehetségére, Ezequiel Fernándezre. A 21 éves talentum az elmúlt időszakban vált csapata alapemberévé, sorozatban 38 klubmeccset játszott, kiváló formába lendült, és cseppet sem mellékesen:

A Liverpool világbajnok argentinja, Alexis MacAllister is keményen promotálja honfitársát, többször is hangsúlyozta, hogy mennyire kedveli a játékát, és örülne, ha csapattársak lennének klubszinten is.

Ez annál is inkább érthető, mert Fernández – MacAllisterhez hasonlóan – leggyakrabban a védekező középpályás posztján játszik, így a két argentin nem csak hogy remekül megértené egymást, hanem kölcsönösen nagy terhet vennének le egymás válláról.

Kapcsolódó írásaink