Sport

„Michael nem tud reszketni!” – Schumacher állapotával viccelődött egy F1-szakértő + VIDEÓ

Később kénytelen volt bocsánatot kérni, és megmagyarázni, hogy ügyetlen volt

Kénytelen volt bocsánatot kérni egy Forma-1-szakértő, miután élő adásban mondott egy rendkívül érzéketlen viccet Michael Schumacher állapotáról - írta az RTL.

„Michael nem tud reszketni!” – Schumacher állapotával viccelődött egy F1-szakértő + VIDEÓ
Michael Schumacher
Fotó: AFP/Pascal Pavani

Schumacher nevét a Japán Nagydíj utáni beszélgetés során vette elő Antonio Lobato szakértő a spanyol tévében – írja a Sun.

A megjegyzés gyorsan elterjedt az interneten, és óriási felháborodást váltott ki a rajongók körében azzal, hogy gúnyt űzött a legenda egészségi állapotából.

A szakértő beszélgetőtársa a tévében azt mondta: „reszkethet Adrian Newey (a Red Bull technikai főnöke), mert jön Antonio Lobato”, mire Lobato úgy reagált:

reszkessen Michael! Illetve ne Michael, mert ő nem tud reszketni.

A szakértő a vicc után tovább nevetgélt a kollégáival. A rajongók követelték, hogy Lobato kérjen bocsánatot Schumacher családjától, néhányan pedig a kirúgását is követelték.

Azóta Lobato egy bocsánatkérő videóval jelentkezett az X-en.

Az ötperces videóban elmagyarázta, hogy hibát követett el, de mindenféle rossz szándék nélkül. „A puszta ügyetlenség, a bénaság hibája volt, hogy nem tudtam helyesen kifejezni magam. Talán a túl sok órán át tartó ébrenlét, a madridi jetlag vagy valami más miatt. Ez nem mentség. Túl messzire mentem és olyan kifejezést használtam, ami nem jó, nem pontos, nem szép.”

„Nem akartam viccet csinálni. Nem akartam viccet csinálni Michael Schumacherből, nem. Azt hiszem, mindenki, aki ismer engem és tudja, milyen vagyok, pontosan tudja, hogy soha nem viccelődnék ilyesmivel. Soha, de most ügyetlen voltam” - Lobato mindenkitől bocsánatot kért, akit megsértett.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink