Sport

Hamisítják az atlétikai vb jegyeit

A jegyüzérek borsos áron, többszörösen másolt belépőket kínálnak a gyanútlan vásárlóknak - tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t

Csalók próbálják meg becsapni azokat, akik nem tudtak hivatalos jegyétékesítési forrásból belépőt váltani a budapesti atlétikai világbajnokságra.

Hamisítják az atlétikai vb jegyeit
Atlétikai vb 2023
Fotó: MH/Purger Tamás

Az elmúlt napokban szinte lehetetlen volt belépőt vásárolni az atlétikai világbajnokság esti programjaira. Kedd estig az összes elérhető jegyet elkapkodták a hátralévő döntőkre, sem a hivatalos online felületen, sem a Nemzeti Atlétikai Központ jegypénztárában nem lehetett belépőt venni.

"A szervezőbizottsághoz több bejelentés is érkezett olyan esetekről, amikor különböző közösségi jegy adás-vétellel foglalkozó internetes oldalon beszerzett belépőről kiderült, hogy csupán másolata az eredetinek. A több példányban sokszorozott belépők közül természetesen csak eggyel volt lehetséges a belépés, az azonos sorszámú jeggyel később érkező szurkolók már nem tudtak belépni a Nemzeti Atlétikai Központba" - áll a szervezők közleményében.

A vb szervezőbizottsága javasolja a nézőknek, hogy csak megbízható forrásból vegyenek át jegyet.

Kapcsolódó írásaink