Sport

Magyar–cseh – Kedden indul a jegyértékesítés

A magyar válogatott három nappal korábban Szerbiában zárt kapuk mögött játszik rendkívül fontosnak ígérkező Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést

Keddtől lehet megvásárolni a belépőket a magyar labdarúgó-válogatott következő hazai mérkőzésére.

Magyar–cseh – Kedden indul a jegyértékesítés
Kedden indul a jegyértékesítés
Fotó: Facebook/MLSZ – Magyar Labdarúgó-szövetség

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese szeptember 10-én a cseh csapatot fogadja a Puskás Arénában barátságos meccsen.

A magyar szövetség honlapjának pénteki beszámolója szerint kedden 10 órától a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a jegyeiket. Amennyiben maradnak értékesíthető belépők, a tagsággal nem rendelkező drukkerek számára pénteken 10 órától nyílik vásárlási lehetőség a Meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

A mérkőzés jegyei elhelyezkedéstől függően 3–12 ezer forintba kerülnek, a Szurkolói Klub tagjai 15 százalékos kedvezményt kapnak ebből az árból.

A magyar válogatott három nappal korábban Szerbiában zárt kapuk mögött játszik rendkívül fontosnak ígérkező Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést.

Kapcsolódó írásaink

Kettős győzelemmel jutott tovább a Fradi

ĀHiába vezetett a máltai csapat a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezőfordulójának második, budapesti meccsén, a zöld-fehérek Traoré és Varga B. góljaival fordítottak