Sport

Schäfer csapattársa lesz Szalai Attila?

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Union Berlin hivatalos ajánlatot küldött a török Fenerbahcénak annak magyar válogatott belső védőjéért

A Transfermarkt török kiadásának forrásául szolgáló újságíró, Yagiz Sabuncuoglu szerint ezzel együtt nem a Schäfer Andrást is foglalkoztató fővárosi klub az egyetlen kérője Szalainak – a török újságíró szerint a Hoffenheim is küldött egy ajánlatot az isztambuli klubnak.

Schäfer csapattársa lesz Szalai Attila?
Szalai Attila célja jelenleg, hogy bajnokságot nyerjen a Fenerbahce labdarúgócsapatával
Fotó: NurPhoto via AFP/Artur Widak

Az nso.hu is megírta a korábban a sporx.com által megszellőztetett, Szalaival kapcsolatos pletykát. A török sportportál szerint a spanyol élvonalbeli Valencia is ajánlatra készül, noha meglepő lenne, ha Szalai egy német BL-résztvevő helyett a La Liga egyik kiesőjelöltjét választaná.

További érdekesség, hogy a török források Szalai esetében egy 10-12 millió euró körüli vételárat emlegetnek, miközben néhány hete még 20 milliós vételárról szóltak a hírek.

Szalai Attila a júniusban befejezett idényben 52 tétmérkőzésen lépett pályára a Fenerben, ezeken három gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Kapcsolódó írásaink