Sport

Újabb részletek Szoboszlai átigazolásáról

Az átigazolási ügyekre szakosodott sztárújságíró, Fabrizio Romano szerint Szoboszlai Dominik az átigazolás előtt beszélt a Liverpool menedzserével, Jürgen Klopp-pal – írja a Magyar Nemzet, hozzátéve: az angol sztárcsapat úgy bent bele a transzferbe, hogy a Lipcse nem volt hajlandó alkudozni a magyar válogatott csapatkapitányának áráról.

Újabb részletek Szoboszlai átigazolásáról
Szoboszlai Dominik
Fotó: AFP/dpa/Jan Woitas

„Péntek reggel a Liverpool még előállt különböző konstrukciókkal, a Leipzig azonban egyből nemet mondott az összes javaslatra. Hajthatatlan volt, azt válaszolta, hogy két opció van: kifizetik az angolok a kivásárlási összeget vagy nincs üzlet. A Liverpoolt sürgette az idő, ugyanis a kivásárlási opció június 30-ig, azaz péntek éjfélig volt érvénybenes idén nyáron. Végül a Pool 19 órakor értesítette a Lipcsét, hogy kifizeti a kért összeget, így aztán pár óra alatt el kellett intézni a papírmunkát” – idézi Fabrizio Romanót a lap.

Szoboszlai szombaton vesz részt az orvosi vizsgálatok első körén a Liverpoolnál, várhatóan ezek után jelenti be az igazolást hivatalosan az angol csapat.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink