Sport

Newcastle: a 70 millió euró nem jelent gondot Szoboszlaiért

Folyamatosak a tárgyalások a magyar válogatott megszerzése érdekében

Német sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Newcastle United 70 millió eurót sem sajnálna az RB Leipzig magyar válogatott támadó középpályásáért, Szoboszlai Dominikért, és a játékos fizetési igénye sem jelentene problémát számára.

Newcastle: a 70 millió euró nem jelent gondot Szoboszlaiért
Szoboszlai Dominik
Fotó: AFP/Ronny Hartmann

Az nso.hu írta meg, hogy a PL-klub képviselői már a Werder Bremen ellen is élőben figyelték az RB Leipzig középpályásának teljesítményét, és nem volt ez másképp múlt héten, a Bayern München ellen sem.

Most a lipcsei klubhoz közel álló, a Sky Sportsnál dolgozó újságíró, Philipp Hinze tweetelt arról, hogy a Newcastle United akár 70 millió eurót is kifizetne a magyar válogatott csapatkapitányáért, ráadásul a fizetése sem lenne probléma, viszont James Maddison is érdekli a klubot.

„Szoboszlai Dominik ügynöke és a Newcastle United között zajlottak tárgyalások. A magyar válogatott támadó még mindig a „szarkák” első számú opciója. A 70 millió eurós vételi ár és a fizetése nem jelent problémát, de a klub még James Maddison iránt is érdeklődik. Csak az egyikük érkezhet Newcastle-be” – írta Philipp Hinze, a Sky Sports lipcsei újságírója.

Szoboszlai kora és szerepköre miatt is jobban illik a Newcastle terveibe, ám a Leicester City kiesése miatt Maddison minden bizonnyal olcsóbb lenne.

Kapcsolódó írásaink