Sport

A halál kapujából tért vissza Sallai Sándor

Saját felelősségére engedték haza a focistát a kórházból

Mentőt kellett hívni Sallai Sándorhoz. A korábbi ötvenötszörös válogatott labdarúgó a múlt héten lett rosszul, ömlött a vér az orrából, szerencsére ma már jobban van, s ő maga mesélte el a Ripostnak a történteket.

A halál kapujából tért vissza Sallai Sándor
Sallai Sándor: „Éreztem némi nyomást a fejemben vezetés közben”
Fotó: Wikipedia

Éreztem némi nyomást a fejemben vezetés közben – hangoztatta a Ripostnak adott beszámolójában Sallai Sándor. A legendás focista – aki két világbajnokságon, 1982-ben és 1986-ban is erősítette a magyar válogatottat – azt mondta, az orra tele lett, és ki is akarta fújni, hátha megkönnyebbül.

Ám amikor ezt megtette, azt látta, hogy csurom vér a zsebkendője. És nemhogy csillapodott volna a vérzés, hanem egyre intenzívebb lett – fogalmazott a sportoló. „Gondoltam, ennek fele sem tréfa, és hívtam a lányomat, aki szerencsére rögvest a mentőket tárcsázta, akik hamar jöttek, azonnal megmérték a vérnyomásomat, ami kétszáz felett volt" – idézte föl a történteket Sallai Sándor. Azt mondta az orvos, a halál kapujában voltam.

A játékost azonnal kórházba vitték, szerencsére hamar stabilizálták az állapotát, majd saját felelősségére hazaengedték.

Kapcsolódó írásaink