Sport

Böde Dániel: két perc, két gól

Varga Barnabás vezeti a góllövőlistát, két újabb találatot tett hozzá

A vendég Paksi FC hátrányból fordítva, Varga Barnabás és Böde Dániel két-két góljával 4–1 arányban legyőzte a Puskás Akadémia FC-t szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.Böde Dániel: két perc, két gól
A paksi Varga Barnabás (b) két gólt is lőtt az első félidőben a Puskás Akadémia otthonában
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Korán megszerezte a vezetést a Puskás Akadémia Spandler Csaba fejesével. A Paks feljebb kapcsolt az egyenlítés érdekében, de a kinyíló védelmük mellett a hazaiaknak is akadt lehetősége az újabb találatra. Szünet előtt a góllövőlistát vezető Varga Barnabás góljával előbb egyenlített a vendégcsapat, majd két perc múlva Varga újra eredményes volt, így paksi vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

Objektum doboz


A második félidő eleje kiegyenlített játékot hozott, ekkor sok hibával játszottak a csapatok, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A Puskás Akadémia játéka nagyon visszaesett, támadásban nem tudott mit kezdeni a vendégek szervezett védekezésével. A meccs végéhez közeledve a Paks eldöntötte a három pont sorsát: a csereként beálló Böde Dániel, lemásolva csapattársa teljesítményét, két perc alatt két gólt lőtt.


OTP Bank Liga, 21. forduló: Puskás Akadémia FC–Paksi FC 1–4 (1–2), Pancho Aréna, 1120 néző v.: Zierkelbach
gólszerző: Spandler (8.), illetve Varga B. (35., 37.), Böde (84., 86.)
sárga lap: Bartolec (22.), Stronati (34.), van Nieff (79.), illetve Windecker (21.), Kovács N. (45+1.), Papp K. (86.)

Puskás Akadémia FC: Markek – Golla, Spandler (van Nieff, a szünetben), Stronati – Bartolec (Mezghrani, 55.), Favorov (Baluta, a szünetben), Corbu, Brandon – Slagveer (Dusinszki, 72.), Gruber (Zahedi, 65.), Levi

Paksi FC: Simon B. – Kinyik, Kádár, Vas, Osváth – Kovács N. (Bőle, a szünetben), Windecker (Szabó J., a szünetben), Papp K., Haris (Hahn J., a szünetben) – Skribek (Sajbán M., 70.), Varga B. (Böde, 83.)

Kapcsolódó írásaink