Sport

Amerika szurkol a Super Bowl-anyunak

Donna Kelce két fia egymás ellen játszik a hétvégi nagy eseményen

Egy szurkoló petíciót indított azért, hogy Donna Kelce dobhassa fel az érmét a Super Bowl mérkőzés kezdetén. Ha valaki, ő biztosan abszolút pártatlan, hiszen mindkét csapatban játszik egy fia.

Amerika szurkol a Super Bowl-anyunak
Jason, Donna és Trevis Kelce azon a televíziós eseményen, amelyen az édesanya sütit hozott fiainak
Fotó: Twitter/Kansas City Chiefs

Nemcsak Amerika, a világ legnagyobb sporteseménye is a Super Bowl, amely természetesen nem csak a játék miatt érdekes: rengeteg esemény, nyilatkozat, show-elem növeli a várakozást.

Idén a Kansas City Chiefs és a Philadelphia Eagles feszül egymásnak, ami már önmagában óriási érdeklődést keltett, hiszen a jegyek elképesztő gyorsan és áron fogynak a különleges játéknapra. A küzdelmen kívül most még egy esemény tartja lázban Amerikát: hogy ki dobja fel a mérkőzés elején az érmét. Egy szurkoló petíciót indított azért, hogy ez a valaki Donna Kelce legyen.

Hogy miért? Donna boldog édesanya, aki büszke a fiaira. Ám neki most sokszorosan is van oka a büszkeségre, ugyanis egyik fia, Trevis a Chiefs, míg másikuk, Jason az Eagles játékosa, vagyis ők egymás ellen játszanak majd a hétvégi eseményen. Ilyesmire nagyon ritkán lehet példa, nem csoda, hogy az amerikaiak már csak Super Proud mama, vagyis Szuper büszke anyu néven emlegetik Donnát.

A büszke édesanya nemrég két doboz házi készítésű süteménnyel állított be egy páros interjúra, amit fiai adtak egy televíziós csatornának, és ez robbantotta a közösségi médiát. Ennél nagyobb szenzáció már csak az lehet, ha a petíció célt ér, és tényleg Donna hajítja fel az érmét a döntő kezdetén.

Kapcsolódó írásaink