Sport

Legjobb sportolóink, edzőink a vörös szőnyegen – GALÉRIA

Az M4 élőben közvetíti az ünnepélyes díjátadót és a látványos műsort

Az elmúlt hét évben a Nemzeti Színház volt az otthona Az Év Sportolója Gálának. Az idén, a 65. gálát az Operaházban rendezi a Magyar Sportújságírók Szövetsége. Az eseményen magyar és külföldi világhírességek, fontos közéleti személyiségek, neves előadóművészek egész sora jelent meg. A legfényesebb ragyogás azonban a díjazottakat övezte. Vörös szőnyegre lépésüknél jelen volt a Magyar Hírlap fotósa, Purger Tamás is.

Legjobb sportolóink, edzőink a vörös szőnyegen – GALÉRIA
Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, Novák Katalin köztársasági elnök és Szöllősi György a sportújságíró szövetség elnöke a gála kezdete előtt
Fotó: MH/Purger Tamás

A közmédia sportcsatornája idén is kiemelten készült az eseményre, nemcsak élőben adja a 20 órakor kezdődő gálát, de a díjátadó előtt harminc perccel, 19.30 órától kapcsolja riporterét, Ujvári Mátét, aki a helyszínről tudósít a vendégek érkezéséről.

Az exkluzív betekintésben segít helyszínen tartózkodó fotóriporterünk, Purger Tamás és újságíró kollégánk, Salánki Miklós is.

Az Év Sportolója Gálán ezúttal is 10 díjat adnak át a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjainak szakmai döntése alapján, egyről azonban leginkább a szurkolók dönthettek. Ez Az Év Sportpillanata elismerés.

65. Az év sportolója gála 2022
65. Az Év Sportolója Gála 2022
Fotó: MH/Purger Tamás

Galériánk folyamatosan frissül.

Összefoglalónk a díjátadó végén, körülbelül 22.30 órától olvasható.

Kapcsolódó írásaink