Sport

Fegyveres rablás miatt utazott haza az angolok csatára

Raheem Sterling családja otthon volt az akció idején

Kiderült, hogy miért nem vállalta Raheem Sterling a „háromoroszlános” labdarúgó-válogatott világbajnoki nyolcaddöntőjén a játékot. A Chelsea csatára elhagyta Katart.

Fegyveres rablás miatt utazott haza az angolok csatára
Raheem Sterling elhagyta Katart
Fotó: Kirill Kudrjavcev / AFP

Noha az angol szövetség hivatalos kommunikációs csatornái a mérkőzés előtt csak annyit tudattak, hogy a futballista családi ügy miatt nem lép pályára a szenegáliak ellen, a 3–0-ra megnyert találkozó után Gareth Southgate szövetségi kapitány elmondta, hogy fegyveresek betörtek Raheem Sterling otthonába. Menyasszonya és a három gyereke otthon tartózkodott.

A Mirror úgy tudja, Paige Milian, a futballista menyasszonya és három gyerekének anyja hívta ki a rendőröket, miután körülbelül 12 millió forint értékű órát elvittek a rablók.

Az angol Press Association közleménye szerint Sterling, gyermekei hogyléte iránt aggódva, érthető módon megrendült. Hazautazott Londonba, egyelőre bizonytalan, hogy visszatér-e a társaihoz a világbajnokság idején akár már a franciák elleni negyeddöntőre.

A Sky Sports közölte Harry Kane üzenetét, ami a közösségi médiában olvasható: „Gondolatunk vele és a családjával van. Ez az ő személyes ügye, de soha nem könnyű látni, hogy a csapattársaidnak és barátaidnak ilyesmivel kell megküzdeniük. Tőlünk, a csapattól minden segítségre számíthat, és reméljük, hogy mihamarabb találkozunk vele.”

Kapcsolódó írásaink