Sport

Új székházba költözött a Magyar Kosárlabdázók Szövetsége

Nyolcvanéves szervezet

Ünnepélyes keretek között átadták a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) új, budaörsi székházát. Az eseményen Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke köszöntőjében történelmi pillanatnak nevezte a Magyar Kosárlabdázás Házának megnyitását.

Sárfalvi Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a megalapításának 80. évfordulóját ünneplő kosárszövetséget köszöntötte: „Boldog születésnapot a nyolcvanéves magyar kosárlabdának, amelyben az egyik legnagyobb sportlétesítmény-fejlesztés zajlik, többek között a TAO-támogatásnak is köszönhetően.”

A budaörsi épület korábban a Pannon GSM irodaháza volt, amelynek megvásárlása és felújítása kormánysegítséggel, a látványcsapatsportágak társasági adóból történő támogatási lehetőségének felhasználásával történt, 4,1 milliárd forintból.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom