Sport

Sajtóhírek szerint Agüero szerdán bejelenti visszavonulását

Sajtóhírek szerint Sergio Agüero, az FC Barcelona argentin labdarúgója szerdán bejelenti a visszavonulását.

Sajtóhírek szerint Agüero szerdán bejelenti visszavonulását
Sergio Agüero a Barcelona mezében
Fotó: Facebook/FC Barcelona

Az El Periodico című spanyol lap információját a katalán klub nem kommentálta, s a játékos menedzsere és barátai nem mutattak hajlandóságot, hogy megerősítsék az értesülést. Annyi viszont mégis kiszivárgott, hogy a hírrel kapcsolatosan szerdára valamilyen ceremóniára készülnek a klubnál.

A 33 éves Agüero, az Atlético Madrid korábbi támadója nyáron a Manchester Citytől ingyen érkezett a Barcelonához, amelyben vádlisérülés miatt október közepéig nem volt bevethető. A hónap végén az Alavés elleni bajnoki meccs első félidejében szédülésre és mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért le kellett cserélni. Kórházba szállították, az első prognózis az volt, hogy legalább három hónapot ki kell hagynia, amíg alaposan kivizsgálják a szív- és érrendszeri problémáit. Két héttel később már az látott napvilágot az argentin és a spanyol sportsajtóban, hogy a támadó szívritmuszavara miatt karrierjének befejezésére kényszerül.

Agüero öt mérkőzésen összesen 165 percet játszott a Barcelonában, egyetlen találatát a Real Madrid ellen 2-1-re elbukott hazai rangadó 97. percében szerezte.
 

Kapcsolódó írásaink

Kirúgta a Fradi Stögert

ĀA Debrecentől elszenvedett vereség után távozik az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője és két külföldi segítője