Sport

Bemutatták az új Fradi × Retro kollekciót

Szeptembertől újjászületik a Ferencváros labdarúgóinak pályán kívüli uniformisa: az új kollekció a zöld-fehér klub és a Retro Jeans brandjét egyesíti.

Bemutatták az új Fradi × Retro kollekciót
Bogdán Ádám (b) és Dibusz Dénes, a Ferencváros labdarúgói a csapat új uniformisa bemutatóján a Groupama Arénában
Fotó: MTI / Illyés Tibor

Amint a Groupama Arénában megtartott divatbemutatón elhangzott, a klub és a cég egymással karöltve egy sokkal dominánsabb, a korábbiakhoz képest erősebb karakterű kollekcióval rukkol elő.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke hangsúlyozta, egy 32-szeres bajnokcsapatnál mindennek a helyén kell lennie, ezért nemcsak kiváló edzőre, modern stadionra és sok nézőre van szükség, hanem ebbe a sorba egy jó brand is beletartozik.

Emlékeztetett arra, hogy amikor tíz éve átvette a klub irányítását, a buszgarázsból kialakított Fradi Shopban naponta két-három vevő fordult meg, manapság pedig van olyan nap, amikor 10 millió forint feletti a bevételük.

Fekete Imre, az idén 20 esztendős Retro Jeans művészeti igazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy mivel a divatszakmában a kollaborációk időszakát éljük, ezért a klubbal egy olyan, egyenlő felek közötti együttműködés jött létre, amely több egy szponzorációs megállapodásnál.

Hozzátette: ezzel párhuzamosan egy 29 darabból álló termékkínálat is készült a Ferencváros szimpatizánsai számára, amely igazodik az aktuális trendekhez, valamint a szurkolói tábor összetételéhez.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke beszél a labdarúgók új uniformisa bemutatóján
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke beszél a labdarúgók új uniformisa bemutatóján
Fotó: MTI / Illyés Tibor

A széles kínálattal azt szeretnék elérni, hogy nők és férfiak, fiatalok és idősek egyaránt megtalálják azokat a ruhadarabokat, amelyeket szívesen viselnek majd.

A csapat új, pályán kívüli uniformisát az esemény keretében a Ferencváros játékosai személyesen is bemutatták, a sérüléséből felépülőben lévő Sigér Dávid például azt mondta róla, hogy az öltözék vagány, fiatalos, ugyanakkor kényelmes is.

Fekete Imre tájékoztatása szerint a szurkolói kollekció szombattól lesz megvásárolható a nagyközönség számára.

Kapcsolódó írásaink

Az Európa-ligában vigasztalódhat a Fradi

ĀNem sikerült az újabb bravúr a Ferencvárosnak, amely hazai pályán is 3–2-es vereséget szenvedett a Young Boystól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójában, így nem jutott a BL csoportkörébe