Sport

A Real Madrid senkit sem igazol

Miután a Real Madrid labdarúgócsapatánál a Manchester City elleni BL-kieséssel a múlt héten befejeződött a 2019–2020-as idény, a megszokott forgatókönyv az lenne, hogy a játékosok rövid szabadság után készülnek a marketing szempontból legalább annyira fontos, mint amennyire a játékosok által nem szeretett ázsiai és/vagy észak-amerikai túrára, míg a vezérkar gőzerővel fáradozik az átigazolásokon.

A Real Madrid senkit sem igazol
Nem lesznek komoly változások a bajnok Real Madrid keretében
Fotó: AFP/GABRIEL BOUYS

Ám a koronavírus-járvány mindent teljesen átír. Egyrészt a csapat nem megy túrára, másrészt a vezetők, mint azt bejelentették a játékosoknak, a pénzügyi helyzet miatt nem terveznek újabb átigazolásokat. Távozók lehetnek, érkezők legfeljebb azok, akiket korábban a Madrid kölcsönadott valakinek. Ilyen lehet a norvég Martin Odegaard, a spanyol Dani Ceballos és az ukrán Andrij Luniyn.

José Ángel Sánchez vezérigazgató arról tájékoztatta a játékosállományt, hogy a klub általában véve elégedett a 2019–2020-as teljesítménnyel, annak ellenére, hogy a BL-szereplés a vártnál hamarabb véget ért. Megerősítette, hogy a francia kapus, Alphonse Areola távozik, mivel, hogy a klub nincs abban a pénzügyi helyzetben, hogy állandó szerződést ajánljon neki. Szavaival csak megerősítette, amit korábban az elnök, Florentino Perez már közzétett az átigazolási tervekkel kapcsolatban.

A Real Madrid játékosai augusztus 30-ig kaptak szabadságot. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom