Sport

Puyol és Cafú Magyarországon teqballozik

Hétvégén Magyarországon népszerűsíti a teqballt a közelmúlt labdarúgásának két ikonikus alakja, a spanyol Carles Puyol és a brazil Cafú. Pénteken Budapesten, a Docler-székházban, szombaton pedig a Nyíregyházán megrendezésre kerülő Teqball All Stars gálán találkozhatnak az érdeklődők a két focilegendával.

Puyol és Cafú Magyarországon teqballozik
Puyol és Cafu is Magyarországra érkezik
Fotó: Facebook/Teqball

Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ) meghívására Magyarországra érkezik az FC Barcelona korábbi csapatkapitánya, a világ egyik legjobb hátvédjeként számon tartott Carles Puyol, aki 100-szoros spanyol válogatottsága során világ- és Európa-bajnoki címet szerzett.

Puyol régóta nagy rajongója a teqballnak, a 2017-es luxemburgi Teqball All Stars Kupán csatlakozott a sportág nagykövetei Pirès, Gallas, Nuno Gomes, Sabrosa és Karembeu közé, és azóta több alkalommal megmutatta tehetségét a még mindig csak néhány éves sportágban.

A Barca egykori klasszisa mellett tiszteletét teszi hazánkban a kétszeres világbajnok brazil Cafu, az AS Roma és az AC Milan korábbi kiváló balhátvédje is, aki kétszeres olasz bajnoknak és Bajnokok Ligája-győztesnek mondhatja magát.

A focilegendák szeptember 27-én (pénteken) 16:00 órakor a Docler-székházban várják a rajongókat, szeptember 28-án (szombaton) pedig a Nyíregyházán megrendezésre kerülő Teqball All Stars gálán mutatják be teqball tudásukat. Mindkét rendezvényre ingyenes a belépés.

Nyíregyházán a nézők a Magyarország-Montenegró teqballmérkőzést - ami akár a tavalyi VB döntőjének visszavágója is lehet - és a Nyíregyháza All Stars-Teqfriends futsalmeccset is láthatják, ahol olyan kiváló magyar sportolók lépnek pályára, mint Lipcsei Péter, Király Gábor és Gyurta Dániel.

Objektum doboz