Sport

Orbán Viktor: A szlovák válogatott jobb volt

Mint ahogyan azt a közvetítésben is látni lehetett, Orbán Viktor miniszterelnök is a helyszínen tekintette meg a magyar-szlovák Európa-bajnoki-selejtezőt hétfőn a Groupama Arénában. A kormányfőt egy szlovák hírcsatornának sikerült is megszólaltatnia a 2-1-re elveszített mérkőzésről.

Orbán Viktor: A szlovák válogatott jobb volt
Orbán Viktor miniszterelnök nem keresett kifogásokat a szlovákok elleni vesztes mérkőzés után
Fotó: MH

„Hát, elszúrtuk. Oda-vissza megvertek bennünket a szlovákok, ehhez nem lehet semmit sem hozzátenni. Az ilyen mérkőzések a pályán dőlnek el kiélezett helyzetekben, és a kiélezett helyzetekben Önök, vagyis a szlovák válogatott jobb volt” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a TA3 hírcsatornának a Nemzeti Sport összefoglalója szerint.

A találkozón kint volt a szlovák házelnök, Andrej Danko is, aki nem győzte dicsérni a meccsen kialakult hangulatot és a stadion atmoszféráját.

„Szeretnék köszönetet mondani Orbán úrnak a csodálatos légkörért. A közönség valóban kitett magáért. Büszke vagyok arra, hogy sikerült győznünk, ráadásul ilyen erős légkörben és csodálatos futballkörnyezetben. És úgy, ahogyan ezt elmondtam, Orbán Viktor ennek az arénának köszönhetően olyan atmoszférát alakított ki, amit nem felejtek el egy életre. Köszönöm a magyarországi barátainknak” - hálálkodott Andrej Danko.

Kapcsolódó írásaink

A futballt gólra játsszák

ĀLabdarúgás. Nem küzdött ugyan rosszul a magyar válogatott a szlovákok elleni Eb-selejtezőn, de az elveszített pontok miatt megcsappantak a továbbjutási esélyei