Montázs

Egy idegen űrhajó lebegett Stonehenge felett

A több ezer éves emlékművet óriási misztikum övezi évszázadok óta

Stonehenget óriási misztikum övezi, és mindig folynak a kutatások, amelyeknek keretében a szakértők állandóan szolgálnak meglepetésekkel – írta meg a promotions.hu

Egy idegen űrhajó lebegett Stonehenge felett
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Nemrégiben például egy oltárkőről derült ki, hogy valójában sokkal messzebbről érkezett, mint a helyszín legtöbb köve, és nem is akkor, amikor a kövek többségét oda mozgatták. A Stonehenge ikonikus épületét persze már nagyon régen körüllengi az idegen civilizációkkal, nem evilági történésekkel való kapcsolattartás magyarázó története is, és erre időnként reflektálnak is a látogatók, a környéken lakók vagy éppen a helyszínen dolgozók.

A Mirror számolt be róla, hogy egy férfi, aki azt állította, hogy a kőmonstrumnál dolgozik, mesélte el azt a történetet, amelyben egy alakváltó földönkívüli űrhajó jelent meg. Két biztonsági őr készítette a felvételeket a Stonehenge felett lebegő repülő alkalmatosságról az elbeszélések szerint. Az égen lebegő jármű később egy angol katonai bázis felé vette az irányt.

A férfi most azt mondta, hogy ő volt az egyik, aki ezeket a felvételeket látta, és mivel egyre több az UFO-észlelés a világon, úgy érezte, hogy a saját történetét is meg kell osztani a világgal. Erre pedig most van jó alkalom.

A felvétel állítólag akkor készült, amikor még javában benne voltunk a covidban, és egy léggömbszerű tárgy lebegett először a Stonehenge felett. Ekkor vették elő a telefonjaikat, majd az alakváltó, feltételezhetően nem evilági tárgy ekkor váltott alakot először, korong alakú lett, és fényesség áradt belőle. A férfi beszámolói szerint a felvételeket egyelőre azért nem hozzák nyilvánosságra, mivel a biztonságiak azt feltételezik, hogy akár a katonasághoz is köze lehet a szerkezetnek.

A férfi a TikTok-on tett közzé egy videót a beszámolóval, ám a csatornáján egyéb érdekes felvételek is találhatók a földönkívüliek és Stonehenge kapcsolatáról:

@neolithicwan Exclusive U.F.O Footage from Stonehenge 2020 5am.

Kapcsolódó írásaink