Montázs

Ez a legendás együttes állhat újra össze Károly király koronázási ünnepségének kedvéért

A nagy durranás

Az elmúlt hetekben számtalan énekes és együttes neve felmerült Károly király koronázása kapcsán, de végül egy résztvevőt sem erősítettek meg – írja az Elle.hu.

Ez a legendás együttes állhat újra össze Károly király koronázási ünnepségének kedvéért
Károly király
Fotó: Northfoto

Károly király valószínűleg igen csalódott volt az elmúlt időszakban, hiszen az általa felkért sztárok sorra utasították vissza a szereplési lehetőséget a koronázási ünnepségen. Olyan neveket hallhattunk már eddig potenciális fellépőként, mint Sir Elton John, Ed Sheeran, a Spice Girls, Adele vagy Harry Styles, de végül mindről kiderült, hogy zsúfolt beosztásuk miatt végül mégsem vállalják az ünnepi koncerten való részvételt.

A királyi családhoz közel álló források már megerősítették, hogy Andrew Lloyd Webber például egészen biztosan részt vesz a koronázási ünnepélyhez készülő műsorban. A hírek szerint az angol zeneszerző, egy kifejezetten a koronázásra készülő „himnusz” megalkotásán dolgozik, amelyet rézfúvósokra és nagyzenekarra hangszerelt.

Remélem, hogy a művem megfelelően tükrözi majd ezt a történelmi pillanatot – nyilatkozta a híres zeneszerző.

A nagy durranás

A Daily Mail nemrég arról írt, hogy nagy valószínűséggel megvan a koronázási ünnepély fő felépője, ami nem más, mint a legendás, brit fiúbanda, a Take That. A híresztelések szerint az eredetileg ötfős bandából három tag már korábban is megerősítette részvételi szándékát: Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald. Most azonban már az a hír járja, hogy a koronázási fellépés kedvéért Jason Orange is újra belépne régi együttesébe. Az ötödik és egyben leghíresebb csapattag, Robbie Williams viszont egyes informátorok szerint hajthatatlan a csapat százszázalékos újraegyesítését illetően.

A klasszikus zene képviselői közül továbbá már biztosan hallani fogjuk a dél-afrikai operaénekest, Pretty Yende-t. De megerősítette részvételét Sir Bryn Terfel walesi operaénekes (bariton) és Roderick Williams (szintén bariton) is.

A Take That mellett olyan további neveket rebesgetnek még fellépőként, mint Lionel Richie, Danii és Kylie Minouge és a Heart Skips a Beat énekese, Olly Murs. Mi már kíváncsian várjuk, hogy végül mi lesz a fellépők listája, de jelen állás szerint ez még akár a koronázás napján is változhat.

Kapcsolódó írásaink