Kultúra

Megtörte a csendet Szász Júlia

Így van most a Nemzetiben megsérült színésznő

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó még november közepén a Rómeó és Júlia előadása közben sérültek meg. A színészek lezuhantak a díszlet egyik több méter magas eleméről, melynek következtében súlyos végtagsérüléseket szenvedtek, majd meg is operálták őket – írja a bors.hu.

Megtörte a csendet Szász Júlia
Szász Júlia
Fotó: MH archív/Hegedüs Róbert

A kórházat először Szász Júlia hagyhatta el, majd néhány napra rá Horváth Lajos Ottó is távozhatott, azonban előbbi múlt héten ismét orvosi beavatkozásra szorult, úgy tudni, egy kisebb mellkasi sérülés miatt került vissza a Semmelweis Egyetem klinikájára. A színésznő már az otthonában lábadozik.

Szász Júlia most az Instagram-oldalán adott hírt az állapotáról.

Egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a RENGETEG – de tényleg rengeteg – jókívánságot, rám gondolást, támogatást, amelyben az elmúlt hetekben részesültem.

Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam. Szóval köszönöm! És természetesen végtelenül hálás vagyok a csodálatos családomnak és a szerelmemnek is, akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindennél jobban szeretek. Nem tudom, honnan jött az a kifogyhatatlan erő, amivel tartottatok végig és fogtátok a kezem. Szerencsés ember vagyok. Nem állt szándékomban, mégis elég szentimentálisra sikerült ez a poszt – látszik, hogy nincs benne rutinom –, de ezt fontosnak tartottam megosztani veletek. Ja, és sokan kérdeztétek (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok – írta a színésznő.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink