Kultúra

Szeptemberben ismét lesz Gallery Weekend

„Egybefonva – A kapcsolódás dimenziói” mottóval rendezik meg idén a Gallery Weekend Budapestet, amelyen tizenkét fővárosi kortárs galéria kiállításai, ingyenes rendhagyó galériatúrák és tárlatvezetések várják a látogatókat Budapesten szeptember 15-én és 16-án.

Szeptemberben ismét lesz Gallery Weekend
„Egybefonva - A kapcsolódás dimenziói” mottóval rendezik meg idén a Gallery Weekend Budapestet
Fotó: Facebook/Gallery Weekend Budapest

A Kortárs Galériák Egyesülete immár nyolcadik alkalommal rendezi meg az eseménysorozatot, amelynek első napján kiállításmegnyitókra, másnap pedig ingyenes galériatúrákra, tárlatvezetésekre hívják a látogatókat.

A szervezők közleménye szerint idén a Deák Erika Galéria, az Einspach Fine Art & Photography, az acb Galéria, a Horizont Galéria, a Kisterem Galéria, az Inda Galéria, a Knoll Galéria Budapest, a Molnár Ani Galéria, a TOBE Gallery, a Várfok Galéria, a Vintage Galéria és a Viltin Galéria várja a közönséget.

Az idei Gallery Weekend célja, hogy a művészet eszközeivel hangsúlyozza a kapcsolódás erejét, az egybefonódást - idézi a közlemény Tallér Ágnest, a Kortárs Galériák Egyesületének elnökét, aki hozzátette: a programban résztvevő galériák kiállításai is a kapcsolatokat, az egységélményt és azok dimenzióit mutatják be.

A galériatúrákra és a tárlatvezetésekre előzetes bejelentkezés szükséges. További információk a https://hu.galleryweekendbudapest.com/ oldalon érhetők el.

Kapcsolódó írásaink