Kultúra

Videóban üzent a Sum 41 énekese a csapat Aréna-koncertje előtt

Deryck Whibley a stúdióból jelentkezve üzent rajongóinak. A Sum 41 október 2-én lép fel az Arénában Does This Look All Killer No Filler című turnéjával, ahová a Simple Plan is velük tart. Vajon melyik dalokat hozzák el legendás lemezeikről? A videóban Deryck erre is kitért.

Videóban üzent a Sum 41 énekese a csapat Aréna-koncertje előtt
A Sum 41 a nyári VOLT Fesztivál után idén ősszel is visszatér hazánkba
Fotó: Ashley Osborne

Már csak alig több mint egy hetet kell várni arra, hogy a Sum 41 és a Simple Plan végre újra Budapesten koncertezzen. A terítéken ezúttal a Sum 41 korábbi, 20 évvel ezelőtti két albuma, az All Killer No Filler és a Does This Look Infected? lesz.

A srácok csütörtökön kezdik meg európai körútjukat, Deryck még az indulás előtt, a stúdióból jelentkezett be egy rövid híradásra a rajongóinak. Elmesélte, hogy épp az új lemez, a Heaven and Hell utolsó simításait végzi, közben pedig már ezerrel a turné setlistjén töri a fejét. Elárulta, bár rengeteg ötlete van, a dallista összeállításának az a legjobb módja, hogy összeülnek, és együtt összerakják azt, a közönség visszajelzéséből pedig mindig tisztán látható, hogy mi az, ami működik.

Objektum doboz

A Sum 41 az elmúlt 24 év alatt 15 millió lemezt adott el világszerte, többször szerepelt a Billboard listán, jelölték őket Grammy-díjra, bezsebelték a Kerrang! Awardot, 2 Juno-díjat és 7 jelölést, de a lényeg ennyi idő után sem változott: egy kompromisszummentes és őszinte rockcsapat, akiknek eszük ágában sincs lassítani.

A zenekart évtizedes barátság fűzi a Simple Planhez, amellyel nemcsak kanadai gyökereik közösek, de energikus, pörgős koncertjeik, fülbemászó és őszinte szövegeik is összekötik a két bandát. Nem kétség, hogy ezúttal is felejthetetlen koncert vár a közönségre, akiket kicsit visszarepítenek a 2000-es évek gondtalan világába október 2-án, a Budapest Arénában. 

Kapcsolódó írásaink