Kultúra

Négynapos nyárzáró buli világsztárokkal a Tisza partján

Komoly érdeklődésre számítanak a legnagyobb nyárzáró fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, ezért hosszú évek után elköszön egymástól a bejárat és a kijárat: egy új beléptetőpontot alakítanak ki, hogy gyorsítsák a bejutást a SZIN-re, a leggyorsabbak pedig már a fesztivál előtt átvehetik a karszalagjukat.

Négynapos nyárzáró buli világsztárokkal a Tisza partján
Komoly érdeklődésre számítanak a legnagyobb nyárzáró fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői
Fotó: SZIN

Egy teljesen új helyszínen, megújult és modern beléptetőpontot alakítanak ki a SZIN szervezői az idei Tisza-parti fesztiválra. „Erre azért van szükség, mert az elővételes jegyeladás alapján azt látjuk, hogy nagyobb érdeklődés várható idén a fesztiválra, és szeretnénk megkönnyíteni a látogatók bejutását” – magyarázza Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. A főszervező azt is elárulta: már csak 500 bérletet tudnak elővételben kiadni, és a fesztiválra szóló kempingjegyek pedig már mind elfogytak.

A fesztiválozóknak segítség, hogy a megvásárolt jegyeket már előzetesen beválthatják karszalagra, ezzel is elkerülve a hosszas sorban állást. A belépőket a fesztivál előtt, augusztus 18. és 21. között a Szegedi IH-rendezvényközpontban 8:00 és 20:00 óra között lehet karszalagra becserélni. A fesztivál szervezői tartogattak egy meglepetést is a 2022-es Szegedi Ifjúsági Napok bérletvásárlói számára: az első 2000 darab beváltott bérlet mellé az ország legmenőbb telefontokját adják ajándékba a Mobilfox jóvoltából.

Visszatérnek a világsztárok Szegedre, így érkezik Jason Derulo, Rag'n Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben, A7S vagy a belga Joyhauser, mindamellett itt búcsúztatja a nyarat a hazai zenei élet színe-java. A SZIN – immár az MVM energiájával támogatva – továbbra is a legzsebbarátabb szezonzárót ígéri, de igyekezni kell, mert a jegyek már nagyon fogynak, a kiadható bérletekből már alig lehet kapni, de érdemes elővételben megvásárolni a napi belépőt is.

Kapcsolódó írásaink