Kultúra

Ez az a nap! – Grammy-díjasok is fellépnek

Ingyenes buszok és vonatok indulnak az ország különböző pontjairól Budapestre, hogy bárki könnyen eljuthasson július 23-án, szombaton az Ez az a nap! keresztényrock-fesztiválra. A Puskás Arénában már épül a rendezvényhez szükséges legmodernebb technika.

Ez az a nap! – Grammy-díjasok is fellépnek
A keresztény rock elsősorban a fiatalabb generációk köreiben népszerű, de nincs korhatár
Fotó: Ez az a nap!/sajtóiroda

„Történelmi jelentőségűnek tartom a helyszínt. Ez az a hely, ahol nagyszabású sporteseményeket rendeznek, itt lép pályára a magyar futballválogatott, most pedig mi vehetjük birtokba” – mondta László Viktor, az Ez az a nap! Keresztényrock-fesztivál főszervezője a Magyar Hírlapnak hozzátéve, hogy egy huszonkét éves vágy teljesedik be azzal, hogy a rendezvénynek immár a legmodernebb hazai stadion szolgál helyszínül.

A fesztivál mindig teltházat vonz. Idén is világsztárok érkeznek
A fesztivál mindig teltházat vonz. Idén is világsztárok érkeznek
Fotó: Ez az a nap!/sajtóiroda

A nemzetközi fesztivál helyszínére július 23-án, 12 órától lehet belépni, a program 13:30-tól 22:00-ig tart. Az ünnepi alkalom kiemelt vendége lesz a Bethel Music és a többszörös Grammy-díjas Michael W. Smith az Egyesült Államokból, valamint a Planetshakers Ausztráliából. Színpadra lép az Egyesült Királyságból Martin Smith, Tim Hughes, Graham Kendrick, Noel Richards, a London Community Gospel Choir és Noel Robinson.

A külföldi előadók mellett a hazai keresztény könnyűzene színe-java is tiszteletét teszi a stadionban. Ott lesz Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Oláh Gergő, Mező Misi, Gável András és Gellért, a Dics-Suli Band, a PZM, a Keresztkérdés, Hanna, Dobner Illés, a Golgota Dicsőítés, a Crux, az Új Forrás, a Hidden Kingdom és a Hermons. Nem fog hiányozni Molnár Ferenc Caramel sem, aki a találkozó hivatalos himnuszát is megalkotta.

A szervezők javasolják a tömegközlekedéssel való érkezést a nagy tömeg és a korlátozott parkolóhelyek miatt. A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek július 23-án! Minden további információ megtalálható a rendezvény honlapján.


Kapcsolódó írásaink