Kultúra

Fred Astaire életéből készül film

Kész a forgatókönyv

Tom Holland fogja alakítani Fred Astaire-t a Sony új életrajzi filmjében – adta hírül az MTI. A hírt az angol színész jelentette be legújabb filmje, a Pókember: Nincs hazaút fotózásán.

„Fred Astaire-t fogom játszani. A forgatókönyv egy hete készült el, de még nem olvastam” – fogalmazott Holland, akinek ez a harmadik Pókember-filmje, várhatóan december közepétől lesz látható a magyar mozikban. Fred Astaire minden idők egyik legnagyobb táncosa, hét évtizedes karrierje során nagy sikerű filmekben, valamint a Broadway és a West End színpadain volt látható.

Számos kiemelkedő alakítást nyújtott Ginger Rogers oldalán, például a Frakkban és klakkban, illetve az Egymásnak születtünk című musicalekben. A közösségi médiában többen kétkedve fogadták a hírt, mondván, Astaire többször is kifejtette életében, hogy nem szeretné, ha életrajzi alkotások készülnének róla.

Kapcsolódó írásaink

Teljes kép Botticelliről

ĀJól súlyozott, szép film A művészet templomai sorozat új alkotása – A rendező enyhe elfogultsága a Mediciek jó oldala iránt érthető és megbocsátható