Kultúra

Hatalmas az érdeklődés az Elk*rtuk-ra

Mostanra bebizonyosodott, hogy a Corvin mozi állítása, miszerint az Elk*rtuk-ra az amerikai filmek miatt nem lesznek kíváncsiak a magyar nézők - teljességgel valótlan volt. 

Hatalmas az érdeklődés az Elk*rtuk-ra
Az Elk*rtuk című film egyik jelenete
Fotó: szinhaz.online.hu

A főváros tulajdonában lévő és így Karácsony Gergely közvetlen befolyása alá tartozó Budapest Film Zrt. kénytelen volt engedni az emberek akaratának és a korábbi egy időpont helyett az elképesztő érdeklődés miatt napi háromban vetítik majd a Gyurcsány-filmet a Corvin moziban. Azonban még ez is kevésnek mondható, hiszen tisztán látszik, hogy a nézők gyakorlatilag csak az Elk*rtuk-ra kíváncsiak, majdnem minden vetítés telt házas, miközben a többi terem kong az ürességtől.

Kálomista Gábor politikai krimije az Elk*rtuk október 22-én pénteken mutatkozik be a Corvin moziban. A pénteki 17 órás vetítésre egyetlen szabad hely sincs már, pedig egy átlagos munkanapról van szó. Ráadásul nem csak foglalások érkeztek a vetítésre, hanem a jegyek döntő többségét már el is adták online, vagy a pénztáraknál. Hasonló a helyzet a 18:30-as vetítésen is, ahol szintén telt ház van, két hely kivételével már az összeset értékesítették, de az a kettő is le van foglalva.

A premier napjának utolsó, 21 órás vetítésére ugyancsak nem lehet üres széket találni. Már az összes jegyet eladták négy kivételével, de azok is le vannak foglalva.

Szombaton nagyon hasonló a helyzet. A nap első vetítésére már csak az első két sorban akadnak helyek, de a 18:30-as és a 21:00-ás időpontokra minden jegy elkelt, telt ház lesz. Érdemes megjegyezni, hogy szombaton 17 órakor sokan még az ünnepségeken lesznek, de még így is majdnem minden jegyet értékesíteni tudtak.

Vasárnap ugyancsak nagyon nehéz lesz jegyet vennie azoknak, akik a Corvin moziban kívánják megnézni az elmúlt évek legjobban várt magyar filmjét. Az első vasárnapi vetítésre már csak három szabad hely van, a 18:30-as és a 21:00-ás időpontokra viszont már egyáltalán nincs üres szék.

Objektum doboz

Hétfőn is már csak a legrosszabb helyekre lehet jegyeket venni az első két sor valamelyikébe, de a 18:30-as vetítésre már egyáltalán nincs üres szék, vagyis telt ház lesz, ahogyan kedden is és szerdán is ebben az időpontban. Ezeken a napokon már csak a 18:30-as és a 21 órás vetítésekre lehet jegyet vásárolni, azonban ott is már csak a legrosszabb helyek maradtak szabadon és minden bizonnyal a nagy érdeklődés miatt azokat is meg fogják vásárolni.

Kapcsolódó írásaink