Kultúra

Ha nyár, akkor Budapest Park

Ezen a héten is remek programot kínál az élő zene rajongóinak a főváros egyik legjobb szabadtéri koncerthelyszíne, a Budapest Park: valódi stíluskavalkád szerepel a heti összesítésben, amely egy születésnap megünneplését is magába foglalja.

Ha nyár, akkor Budapest Park
Magyarország egyik legegyedibb zenei helyszíne; a Budapest Park, idén is vadonatúj arculattal, izgalmas helyszínekkel és megannyi zenei csemegével teszi felejthetetlenné a nyarat
Fotó: MH

A héten a Parkban láthatjuk a Magna Cum Laudét, Ákost és a Punnany Massifot is, a koncertek után, a hétvégén pedig dübörög tovább az éjszaka egészen hajnalig a legnagyobb bulikkal.

Magna Cum Laude
Magna Cum Laude
Fotó: Budapest Park

A gyulai srácokból alakult Magna Cum Laude csütörtökön csap a húrok közé, hogy táncra penderítse a nagyérdeműt: az együttes több mint két évtizedes fennállása alatt fülbemászó dallamok tucatjaival örvendeztette meg a rajongókat. Ki ne hallotta volna a Pálinka dalt, ki ne kezdené azonnal dúdolni a Vidéki Sanzon, vagy a Színezd újra sorait? A Magna Cum Laude koncertjein a fergeteges hangulat garantált - ezúttal azonban még egy lapáttal rátesznek a srácok, ugyanis vadonatúj lemezük, a márciusban megjelent A leghosszabb perc anyagával felturbózott slágerparádéval készülnek a Budapest Parkba, ahol vendégként a Zanzibart is láthatjuk.

Kovács Ákos
Kovács Ákos
Fotó: MH

Ákos az az előadó, akit soha nem kell külön bemutatni: az az énekes, akiről mindig mindenki mindent tud, a legfőképpen azt, hogy bármikor garantált minőségű szórakozást tud nyújtani. Így lesz ez július 23-án, pénteken is. Legfeljebb annyit érdemes még elárulni, hogy vendége ezúttal a The Sign lesz.

Ákossal azonban nem ér véget a péntek este: Depeche Mode Party - Martin Gore BDay Party várja a táncolni vágyókat: azt már a beharangozóból tudjuk, hogy Martin szülinapján (ha már hétvégi napra esik) nyilván hatalmas buli várható, márpedig ha az est folyamán Ákos lép fel, akkor a buliban a sok Depeche Mode szám mellett lesz sok Bonanza-szám is, a tervek szerint legalábbis.

Akinek pedig még marad energiája, a Backstreet's Back keretében rophatja a 90-es évek slágereire Britney Spearstől a Spice Girls és a Backstreet's Boys-ig.

A Tüptürüp buli ezúttal is legendás retro slágereket és örökzöld dallamokat kínál, míg az Y-Production újra pszichedelikus dallamokkal varázsolja el mindazokat, akik éppen erre vágynak…

Érdemes tudni, hogy egy jeggyel a Park összes aznapi bulija látogatható.

A hetet szombaton Punnany Massif a zárja, melynek vendége a Run Over Dogs lesz.

Nagykorú lett a Punnany Massif
Nagykorú lett a Punnany Massif
Fotó: Budapest Park

A Punnany Massif idén ünnepli nagykorúságát: a 18. szülinapot a banda ígéretéhez híven egy eszméletlen bulival tervezi megünnepelni július 24-én, ahol a kínálatban felsorakoznak az elmúlt 18 év legjobb dalai, új számok és az utánozhatatlan Punnany-feeling, amely magába foglalja az elképesztő energiákat, a tombolást és persze az elmaradhatatlan, felfújható gumizsiráfot…

Érdemes lesz tehát a héten is ellátogatni a Duna partjára – aki garantált szórakozásra vágyik, megtalálja a számítását a Parkban.

Kapcsolódó írásaink