Kultúra

Négy fal a nagyvilág

A kialakult helyzet kapcsán sok összefogás jött létre, egyre többen töltenek fel „karanténvideókat” a világhálóra. A fesztiválszervezők is beálltak a sorba, és a Roy és Ádám Trióval összefogva elkészítették saját kisfilmjüket. A kezdeményezéshez több híresség és ismertebb közösség is csatlakozott, hogy átadhassák üzenetüket: az együttérzés, a segítségnyújtás most mindennél fontosabb.

Négy fal a nagyvilág
A kezdeményezéshez több híresség és ismertebb közösség is csatlakozott
Fotó: Youtube

A kisfilm középpontjában az összefogás és a hála áll, természetesen saját készítésű otthoni videókból összevágva. Mindannyian mások vagyunk, ezáltal másképp is fejezzük ki az érzéseinket, eképpen minden üzenetben benne van az emberek egyénisége, mutatnak rá a készítők.

A videó különlegessége abban rejlik, hogy mindenki beleadta a szívét, a jelenlegi érzéseit a kialakult helyzetben. Roy, akinek a kedvese orvosként dolgozik az intenzíven, Ternovszky Béla a Macskafogó rendezője, aki most távol van a családjától, anya és lánya, akik nővérek az egyik neves budapesti kórház intenzív osztályán, a sok-sok önkéntes, aki a kialakult helyzetben is önzetlenül segít, és még sokan mások.

Objektum doboz

A kisfilm elkészítése során mindenki félretette a saját problémáját, és adni akart valami pozitívat. A cél az volt, hogy kikristályosodjon előttünk, milyen nagy ereje van a közösségnek, és akármennyire is különbözünk, az összefogás mindenkit összeköt, mutatnak rá a készítők. 

Csatlakozott a kezdeményezéshez és látható a videóban: Anna and The Barbies: Pásztor Anna / Brasch Bence színész Geszti Péter / Hidvégi György világbajnok ökölvívó / HolyChicks: Tiszai Vivien / Irie Maffia: Sena és Mc Colombo / Járai Márk és felesége / Kautzky Armand / Lofti Begi és Családja / Maurer Milán balett táncos / Mohai Tamás színész / Neo: Milkovics Mátyás / Rákóczi Ferenc / Roy és Ádám Trió / Tasnádi Bence / Ternovszky Béla rajzfilmrendező (Macskafogó) / Buza Kriszta Style Group / Kiss Balázs bűvész / Máté Szabolcs gasztroblogger / Budaörsi Latinovits Színház Társulata / Lámpás 92 alapítvány / Magas élet a hegyen / Nagycenk Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete / Paletta Bisztró

Kapcsolódó írásaink