Kultúra

Nagy meglepetéssel készül Ákos

Jövőre különleges projektekkel készülök, ráadásul olyan területen, amikkel korábban még nem próbálkoztam - nyilatkozta Ákos a TV2-nek.

Nagy meglepetéssel készül Ákos
Ákos az idei, szokásos évzáró, arénás fellépése után jövőre egy kisebb koncertszünetre készül
Fotó: Facebook/AkosOfficial

A Kossuth-díjas előadó annyit elárult, hogy nem zenei jellegű projekteket indít, ráadásul olyan területen, amikkel korábban még nem próbálkozott. 

„A jövő évre nem zenei terveim vannak elsősorban, vagy legalábbis nem ilyen színpadi ügyek, amilyeneket most lát a közönség. [...] A 2020-as év az egy nagyobb koncertszünet lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogok megmutatkozni, vagy nem fogok tevékenykedni. Erről időben hírt is fogok adni. De a helyzet az, hogy jövőre egy nagyon izgalmas év lesz, és egy csomó olyan dolgot fogok csinálni, amit korábban még nem” - mondta Ákos a TV2 Mokkában.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom