Külföld

Varga Judit: Nagy, közös európai változásra van szükség

Nagy, közös európai változásra van szükség. Nem elég, hogy itt Magyarországon erősek azok az erők, amelyek a keresztény Európát akarják megvédeni – hangsúlyozta az MTI tudósítása szerint az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombati küldöttgyűlésén Budapesten.

Varga Judit: Nagy, közös európai változásra van szükség
Varga Judit szerint a jövő évi EP-választások tétje az, hogy sikerül-e az Európai Uniót a józanság útjára visszatéríteni
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Varga Judit kiemelte: a jövő évi európai parlamenti választások tétje az, hogy sikerül-e az önsorsrontó, progresszív liberális őrületet megállítani Európában, és sikerül-e az Európai Uniót a józanság útjára visszatéríteni.

Szavai szerint az „egyre láthatóbb és egyre népszerűbb” magyar modell három „szupererőre” épül. „Az egyik, hogy ha nem is most van igazunk, de lesz. A másik, hogy a hagyományos keresztény értékek olyan támaszpontok, amelyek mindig segítenek megtalálni a boldog, kiegyensúlyozott utat. A harmadik pedig az, hogy nekünk van hitünk. Hiszünk a hagyományos családi értékeinkben, a keresztény kultúránkban, közös hagyományainkban, és hiszünk az összefogás erejében” – fogalmazott a politikus.

Kapcsolódó írásaink