Külföld

Deutsch Tamás: Nekünk a magyarok akarata az első!

Az Európai Parlament mai plenáris ülésén az Európai Tanács június 29-30-i ülésének következtetéseiről tartott vitát. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője felszólalásában egyértelművé tette: nem fogjuk elfogadni a kötelező kvótát, és nem fogadjuk el a migránsgettók és -táborok építésére vonatkozó kötelezettséget sem. Nekünk a magyarok akarata az első.

Deutsch Tamás: Nekünk a magyarok akarata az első!
Deutsch: Nem fogjuk elfogadni a kötelező kvótát, és nem fogadjuk el a migránsgettók és -táborok építésére vonatkozó kötelezettséget sem
Fotó: MH archív/Csudai Sándor

Deutsch Tamás felszólalásában felhívta a figyelmet: az Európa nyugati felén divatos multikulturalizmus ideológiája és politikai gyakorlata összeomlott. Világosan láthatjuk ezt épp Franciaországban, ahol napjainkban egyenesen migránslázadás zajlik.

Hangsúlyozta: „Mi, magyarok Európa védelmezői vagyunk, az elmúlt fél évtizedben egymillió illegális migráns bejutását akadályozta meg Magyarország”.

Ezzel szemben a nyugati országok által beengedett illegális migránsok mára elviselhetetlen terheket jelentenek ezekben az országokban. Ezért most erőszakkal a közép- és kelet-európai országok nyakába akarják sózni az általuk beengedett illegális migránsok problémáját. Hozzátette: ennek végrehajtására olyan szabályozást fogadtak el Brüsszelben, amely kötelező kvótákat ír elő, és menekülttáborok, migránsgettók felépítését teszi kötelezővé a tagállamoknak.

A delegációvezető kiemelte: „De bárhogyan is mesterkedjenek, nem fogjuk végrehajtani az Európai Uniónak ezeket a döntéseit. Nem fogjuk elfogadni a kötelező kvótát, és nem fogadjuk el a migránsgettók és - táborok építésére vonatkozó kötelezettséget sem”.

Kapcsolódó írásaink