Külföld

Alapjogokért: A globalista cenzorok letiltották Steve Bannon videóját

Erőteljes üzenetet küldött a CPACHungarynak Donald Trump mellett az elnök korábbi stratágiai főtanácsadója, Steve Bannon is. Mondanivalója azonban csípte a szemüket, így a legnagyobb videómegosztóról letiltották azt, tudatta az Alapjogokért Központ, amely ezért más felületen, de újrapublikálta a videót, hogy azok is láthassák, akik elől a globalista cenzúra el akarta rejteni Steve Bannon üzenetét.

Alapjogokért: A globalista cenzorok letiltották Steve Bannon videóját
A globalista cenzorok letiltották Steve Bannon, Trump egykori stratégiai tanácsadójának videóját
Fotó: Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ emlékeztet: Steve Bannon üzenetében egyenesen úgy fogalmazott: „Lenyűgöző az az erőfeszítés, amellyel megakadályozták, hogy Soros György átvegye az uralmat az országuk felett és elpusztítsa azt.” 

Szerinte „az Egyesült Államokban Soros hatalmas befolyást szerzett, és számtalan programban van érdekeltsége. A városainkban tapasztalható anarchia és káosz közvetlen következménye az általa pozícióba emelt államügyészek és kerületi ügyészek tevékenységének. Az igazat megvallva, Soros egy szörnyeteg.”

Bannon méltatta Orbán Viktort és a magyar embereket, hogy Soros törekvéseivel szemben „felvették a harcot, és az élére álltak”.

A videót érdemes teljes egészében megnézni, mert Bannon beszél még a migránsinvázióról és arról is, hogyan inspirálja a magyar jobboldal a hazájukat féltő patriótákat szerte a világban.

Az egykori stratégiai tanácsadó azt is kifejtette, hogy az orosz–ukrán háború kezelésében „eszkaláció helyett enyhülésre van szükség”, mert meg kell akadályozni a III. világháború kitörését.

Steve Bannon videóüzenete, amelyet a CPACHungaryra küldött, és amelyet a globalista cenzorok letiltottak, itt tekinthető meg.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom