Külföld

Medvegyev: Az ellenséges országoknak nincs bátorságuk elismerni, hogy a szankciók kudarcot vallottak

Már csak a szellemi tulajdonunk felhasználására vonatkozó szabályok elfogadása van hátra

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegramon reagált a hírre, hogy már az IMF is gazdasági növekedést jósol Oroszországban az idei évre – írta meg az oroszhirek.hu.

Medvegyev: Az ellenséges országoknak nincs bátorságuk elismerni, hogy a szankciók kudarcot vallottak
Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke
Fotó: AFP

Az ellenséges országoknak soha nincs bátorságuk beismerni, hogy a „pokoli” szankcióik csúfos kudarcot vallottak. Nem működnek – írta.

Az ipari termékek és fogyasztási cikkek túlnyomó többségét saját, orosz gyártmányúakra cseréltük, a hiányzó termékeket pedig ázsiai márkákra. Működik a párhuzamos import is, amelyből ugyanazokat a nyugati márkákat kapjuk, és a tulajdonosaik nem kapnak érte semmit. Tehát ugyanaz a helyzet, mint mindig: az amerikaiak pénzt keresnek a megalázott Európán. A szétzúzott Európa szenved és pénzt veszít. Ugyanakkor még az IMF is növekedést jósol Oroszországban az idei évre – írta Medvegyev.

Már csak a szellemi tulajdonunk felhasználására vonatkozó szabályok elfogadása van hátra – jegyezte meg.

Engedélyek és jogdíjfizetés nélkül. Többek között ez lesz a mi megtorló szankciónk a tulajdonjogaikat illetően. A filmektől az ipari szoftverekig mindenre. Köszönet egyébként azoknak is, akik különböző programokat dolgoztak ki drága szellemi termékeik licencmentes felhasználására. Röviden, kalózkodnak személyes használatra… írta egy gúnyos mosolygós szmájlival zárva a bejegyzését – olvasható az oroszhirek.hu-n.

Kapcsolódó írásaink